Kwaliteit

HOE WORDT TARONGINO GEMAAKT?

Het begint allemaal in de groene boomgaarden met sinaasappels uit Valencia, waar  zorgvuldig het fruit wordt verbouwd, onder de hitte van de mediterraanse zon. Wanneer de sinaasappels de perfecte rijpheid hebben bereikt, met de optimale hoeveelheid en combinatie van suikers, worden ze één voor één met de hand geplukt. 

Dankzij een natuurlijke fermentatietechniek op lage temperatuur die de kwaliteit van het proces bewaart, wordt een gekoelde drank van 100% biologisch sinaasappelsap verkregen.

Na een paar maanden bereikt Tarongino een alcoholvolume niveau van 7% en een uitzonderlijke smaak. In de laatste fase wordt de schil van de sinaasappel enkele dagen toegevoegd, waarbij de essentiële oliën vrijkomen. Dit geeft ons zachte en aangename citrusaroma's in de neus en op de tong. 

Het product wordt tot 4 keer gefilterd, om een ​​heldere vloeistof te krijgen die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal verrassen.

Het bottelen gebeurt handmatig, fles voor fles, waardoor de kwaliteit van het product wordt gegarandeerd. Ten slotte verzegelen en labelen we de flessen en is Tarongino, de essentie van de Middellandse zee, klaar voor consumptie. 

"Tarongino, something else?"