Ons verhaal

Wij zijn Toon & Wim, twee ondernemende zwagers met een passie voor lekkere wijnen. In onze zoektocht naar iets nieuws, zijn we op het spoor gekomen van een voor ons hele nieuwe wijnsoort, sinaasappelwijn.

Al snel bleek dat er veel misverstanden bestaan rondom sinaasappelwijn. In heel veel gevallen wordt dit gemaakt van witte druivenwijn, met toevoeging van sinaasappel extracten. Dit wordt al snel sinaasappelwijn genoemd.

Echte sinaasappelwijn is compleet anders. Hier is de wijn gemaakt van 100% sinaasappels, vergelijkbaar met het proces van normale druivenwijn. We hebben het over 100% sinaasappelwijn, zonder toevoeging van extracten.

Deze kwaliteit hebben we gevonden bij Tarongino in Valencia. Een lokale wijnboer, die al vijf generaties met passie sinaasappels kweekt. De laatste generatie heeft de stap genomen om hier op duurzame wijze sinaasappelwijn van te maken. De enige wijnboer in Spanje die sinaasappelwijn maakt op deze unieke wijze, op basis van 100% sinaasappels.

Wij zijn de exclusieve importeur van Tarongino in Nederland en Europa. Binnen ons assortiment kunnen we een aantal prachtige wijnen aanbieden. Welke je ook kiest, we garanderen je dat je verrast zult zijn van de unieke smaak, welke je meeneemt naar Mediterraanse sferen!

"Tarongino, Something else?"